bild konstkollo

KONSTKOLLO – VILKEN BERÄTTELSE BÄR DU PÅ?

Din berättelse är viktig! Det du tycker, känner och tänker kan vara en del av ett konstverk. Är du mellan 13-17 år, gillar att måla, skriva och är nyfiken på konst? Kom med på Konstkollo med Läsfrämjarinstitutet, Grafikens hus och Konstfack.  

Tillsammans med Grafikens Hus konstpedagog Emma Dominguez, konststudenter på Konstfack och ledare från Läslandet kommer du att få testa hur det är att vara konstnär under en vecka. Vi är i Läslandet i Hovsjö, Södertälje och skriver texter – men åker också iväg och till Konstfack i Stockholm. Du får skapa i verkstäderna samt träffa konstnärer och studenter och få veta mer om hur det är att studera konst. Veckan avslutas med en utställning på Konstfack, där du får visa upp det du skapat under veckan.

Tema för kollot är: Vilken berättelse bär du på?

Kollot genomförs Läsfrämjarinstitutet i samarbete med Grafikens hus och Konstfack, konstnärliga högskola inom konst, design och konsthantverk.

När: 28 oktober – 1 november
Var: 2 dagar är vi på Läslandet i Hovsjö, Södertälje och 3 dagar på Konstfack i deras verkstäder i Hägersten, Stockholm.
Tid: 11.00-17.00

 Anmälan senast 18 oktober till info@lfi.se

– Deltagarens namn
– Förälders namn och telefonnummer
– Eventuella allergier eller andra behov
– Ha på dig oömma kläder och skor då vi kommer att arbeta med färger och andra material som kan kladda.

Vi bjuder på lunch och fika!
Allt är gratis!

OBS! Det är begränsat antal platser så anmäl dig så snart du kan för att vara säker på att få en plats. Kostnadsfritt. 

Tags: No tags

Comments are closed.